Despre mine

     În cei peste 20 ani experiență în management, implementare de proiecte cu finanțare nerambursabilă și dezvoltare urbană integrată, am coordonat elaborarea și implementarea Planului Integrat de Dezvoltare Urbană al Polului Național de Creștere Constanța și am contribuit la dezvoltarea urbană durabilă a Regiunii de Dezvoltare Sud-Est.

    De asemenea, am contribuit la pregătirea și implementarea strategiilor, proiectelor europene și la delegarea serviciilor de utilitate publică în Municipiul București și în arealul metropolitan.

    În ultimii 6 ani, am deținut funcțiile de Administrator Special al RADET București, de Administrator Public (City Manager) al Municipiului București, Manager de proiecte în cadrul Agenției de Dezvoltare Regională a regiunii de Dezvoltare Sud-Est, Expert independent dezvoltare proiecte și Consultant pentru Banca Mondială.

    Sunt specializat în management, drept, dezvoltare regională, managementul proiectelor, achiziții publice, managementul infrastructurilor critice, dezvoltare teritorială integrată și evaluarea proprietăților imobiliare.

Site Oficial - Sorin Chirita